Met Sparkie nooit meer de weg kwijt

Deel bericht:

Nooit meer de weg kwijt met Sparkie.

Met Sparkie nooit meer de weg kwijt

Sparkie (Temi-robot) is een uitzonderlijke technologie die bibliotheekbezoekers niet alleen informatie kan bieden, maar hen ook kan helpen zich te oriënteren binnen de bibliotheek. Dankzij de geavanceerde navigatie en sensoren is de Sparkie in staat om snel en efficiënt door de bibliotheek te bewegen en bezoekers naar de sectie van hun keuze te begeleiden.

Een van de grootste voordelen van Sparkie is zijn vermogen om op verzoeken te reageren. Als een bezoeker naar een specifieke sectie binnen de bibliotheek wil, hoeft hij alleen maar de locatie aan de robot te vermelden. De Sparkie zal dan onmiddellijk in actie komen en de bezoeker naar zijn gewenste sectie leiden, dankzij de nauwkeurige navigatie-informatie.

Navigeren binnen bibliotheken

Maar navigeren binnen bibliotheken is niet de enige mogelijkheid van Sparkie. Dankzij de integratie van OpenAI (Bekend van ChatGPT) en bibliotheekcatalogus Next, is Sparkie ook in staat om vragen te beantwoorden en op verzoeken te reageren. Of je nu informatie zoekt over een specifiek onderwerp, boek, tijdschrift of hulp nodig heeft bij het vinden van een bepaalde boekensectie, Sparkie zal je snel en nauwkeurig te hulp schieten.

In feite is Sparkie meer dan alleen een hulpmiddel voor navigatie. Het is een complete oplossing voor het verstrekken van informatie, het helpen bij het vinden van de juiste sectie en het beantwoorden van vragen. Dus of jij nu de manager van een bibliotheek bent, of gewoon op zoek bent naar een gemakkelijke manier om jouw weg te vinden binnen de bibliotheek, Sparkie is de perfecte keuze.

Contact

Dus waar wacht je nog op? Overweeg vandaag nog om Sparkie te ontmoeten en ontdek hoe eenvoudig het is om binnen een bibliotheek te navigeren en antwoorden op jouw vragen te verkrijgen. Sparkie zal je verrassen met zijn nauwkeurigheid, snelheid en vermogen om zich aan te passen aan jouw behoeften. Maak nu gebruik van de vele voordelen van Sparkie en verrijk het bezoek aan jouw bibliotheek vandaag nog.

Blijf op de hoogte

Meer updates

LinkedIn
YouTube