IT, daar is voor ons geen kunst aan.
Van digitaal cultureel erfgoed tot klimaatregulering – IT is aanwezig in elk museum en archief. Daarom zorgen wij ervoor dat alle IT-systemen op de achtergrond goed blijven werken. Dag en nacht. Zo komt je museum of archief altijd goed uit de verf.

IT-oplossingen voor musea en archieven.

Een technische uitdaging of digitaal probleem? Voor elk museum of archief vinden wij een passende IT-oplossing. Wij creëren graag de juiste infrastructuur, zodat systemen in de lucht blijven en IT nooit de beperkende factor wordt. Denk aan een hybride cloud-oplossing, waarin alle meetgegevens digitaal op één plek worden opgeslagen en specialistische apparatuur op locatie goed blijft functioneren. Daarnaast zorgen wij ervoor dat de techniek altijd aansluit bij de processen van de museummedewerkers. Hier hebben we een speciaal cloudplatform voor ontwikkeld: Museumonline. Zo wordt het werk dat zij doen niet ingewikkelder, maar juist makkelijker. Door personeel te trainen kunnen we processen voor elk team versimpelen. Oefening baart kunst!

Neem vandaag nog vrijblijvend contact op.

Als alle technische uitdagingen voor ons helder zijn, koppelen we je aan de juiste digitale museum- en archievenspecialist.
Onze klanten aan het woord.
LinkedIn
YouTube