ICT Werkplekbeheer.

Creëer de ideale werkplek op kantoor, thuis of hybride.

De ideale werkplek zorgt ervoor dat werknemers fijn en snel kunnen werken. Zowel de systemen als het netwerk waarop wordt gewerkt moet hiervoor zorgen. Tegenwoordig praten we steeds vaker over flexplekken. Deze flexibele werkplekken worden zo ingericht dat iedere werknemer overal plaats kan nemen. Dit zogenoemde hybride werken biedt daarmee de optie om zowel thuis als op kantoor te werken. Naast de vele voordelen kan dit ook uitdagingen met zich meebrengen en risico’s qua veiligheid. Bij Justspark bieden wij de mogelijkheid om bestaande werkplekken te beheren en/of uitbreiden of deze volledig in te richten naar de nieuwe standaarden van jouw organisatie. Of het nu om een vaste, een flexibele of een thuiswerkplek gaat, door te zorgen dat deze perfect aansluit op de werknemer die hiermee moet werken, verhoog je het werkcomfort én zorg je met workspace management voor een hoger werkrendement!

ICT Werkplek

Neem vandaag nog vrijblijvend contact op.

Met werkplekbeheer van Justspark zorg je ervoor dat iedere werkplek op kantoor of thuis slim, efficiënt en duurzaam wordt ingericht en beheerd.

Inrichten van de ideale (slimme) werkplek.

De kans is groot dat er “binnen” jouw organisatie meerdere werkplekken zijn. Dit kunnen vaste werkplekken zijn omdat werknemers ook hun eigen bureau en spullen hebben, flexplekken waar werknemers die hybride werken kunnen werken of thuiswerkplekken. Bij de inrichting van een werkplek is het belangrijk om dit direct in de overweging mee te nemen. Zo zorg je voor een duurzame investering die aansluit bij de gebruiker of verschillende gebruikers. Samen met jou kijken we naar wat hiervoor nodig is. Denk hierbij aan laptops, tablets, randapparatuur, vaste werkstations of online werkplekken in de cloud. Combineer dit met ICT werkplekbeheer en jouw werkplekken zijn altijd up-to-date.

ICT werkplekbeheer uitbesteden.

Als het gaat om het beheren van werkplekken, heb je de optie om dit zelf te doen of dit uit handen te geven bij een externe partij. De ervaring leert dat er altijd meer tijd komt kijken bij het inrichten van toekomstbestendige werkplekken dan je denkt. Het uitbesteden van de ICT infrastructuur kan dan zelfs voor startende of klein mkb al interessant zijn. Door je ICT werkplekbeheer uit te besteden, heb je meer zekerheid dat het goed en veilig gebeurt, is het in veel gevallen vaak goedkoper, ontvang je altijd de laatste updates en heb, je indien nodig, 24/7 monitoring. Jouw systeembeheer, netwerkbeheer en/of serverbeheer onder controle in werkplekbeheer met Justspark.

Hybride werkplekken voor optimaal werkcomfort.

Bij veel organisaties is hybride werken de nieuwe standaard geworden. Dit betekent dat werknemers zowel op kantoor als thuis toegang moeten hebben tot het netwerk; fysiek of in de cloud. Om dit te kunnen, moet je er als bedrijf op ingericht zijn dat zij die flexibiliteit hebben. Dat er zowel thuis een werkplek kan worden gecreëerd als op kantoor. Door dit zo goed mogelijk in te richten, verlaag je de tijd dat een werknemer moet opstarten en verhoog je daarmee het werkcomfort. Om de ideale situatie voor jouw personeel te creëren, is het belangrijk dat je weet waar behoefte aan is. Zo is niet ieder scherm geschikt voor elke toepassing en kan ook niet iedere laptop alle werkzaamheden aan. Door de behoefte te inventariseren, kunnen wij adviseren in ideale hybride werkplekken die aansluiten op jouw budget.

Ondersteunend of aanvullend werkplekbeheer.

Justspark is jouw partner als het gaat om werkplekbeheer. We kunnen je ondersteunen bij bestaande werkplekken, deze aanvullen voor meer capaciteit of volledig van scratch opbouwen. Werkplekbeheer kan als individuele dienst worden aangevraagd om zo kosten te besparen en ervoor te zorgen dat systemen altijd up-to-date zijn, maar ook als aanvulling op bestaande diensten. Een partij die exact weet wat er nodig is op het gebied van hardware en software voor jouw organisatie en ervoor zorgt dat deze optimaal functioneert en blijft functioneren. Doordat wij werkplekken inrichten en beheren voor een grote diversiteit aan organisaties, ben je verzekerd van de juiste werkplek voor jouw medewerkers. Door middel van pro-actief beheer kan je rekenen op de kennis en kunde van ons team met meer dan 70 IT-specialisten. Wel zo fijn dat je zelf niet bezig hoeft te zijn met allerlei IT-randzaken.

Zelf beheren van je werkplek lastig of tijdrovend?

Bij de opstart van een bedrijf is een werkplek relatief eenvoudig. Naarmate een onderneming groeit, komt hier steeds meer bij kijken. Iedere werkplek die wordt ingericht, brengt zijn eigen uitdagingen met zich mee. Laptop of desktop? Wat moet deze kunnen? Hoeveel schermen? Vaste werkplek of een flexplek? Er komt een moment waarop je dit niet langer zelf kunt doen of je collega die dit erbij doet, niet langer het werk kan doen waarvoor deze eigenlijk is aangenomen. Dit is het moment waarop het verstandig is om beroep op iemand te doen die dit voor jou doet. Doordat een dedicated ICT’er of traditionele systeembeheerder niet altijd, zeker niet aan het begin, kostendekkend is, is externe hulp inschakelen vaak voordeliger én verstandiger. Ondersteunend, aanvullend of volledig beheer van A tot Z. Doordat jij doet waar jij goed in bent, doet Justspark waar zij goed in zijn.

Vandaag nog aan de slag met het optimaliseren van werkplekken.

Wil jij stappen maken in het toekomstbestendig maken van jouw werkplekken? Dan is Justspark de partij die jou hierbij gaat helpen. Wij inventariseren de behoefte, luisteren naar de wensen en bieden oplossingen die aansluiten op jouw budget.

LinkedIn
YouTube