Slimme IT-oplossingen gewoon in mensentaal.

Een ambitieuze en innovatieve IT-club die doet wat ‘ie belooft. Zo doen wij niet aan financiële verrassingen achteraf en blijven we altijd duidelijk en realistisch. Met onze oplossingsgerichte mindset, persoonlijke aanpak en transparante houding vinden wij voor elk technisch probleem een slimme IT-oplossing, gewoon in mensentaal.

Jeroen Janse | Project-Engineer
Proactieve ondersteuning.

Bij Justspark zijn wij erop gericht jou proactief ondersteunen. Wij zorgen ervoor dat we continu jouw systemen monitoren, regelmatig updates bieden en kennis delen om problemen te voorkomen. We hebben ook geautomatiseerde tools beschikbaar om je te helpen problemen op te lossen. Ons doel is om jou op de best mogelijke manier te ondersteunen en voortdurend te blijven innoveren, zodat jouw organisatie kan groeien in een veranderende IT-omgeving.

Oplossingsgerichtheid.

Wij willen jou graag helpen met het vinden van oplossingen voor eventuele problemen die je mogelijk ervaart. We nemen elk probleem serieus en analyseren deze grondig, waarna we op maat gemaakte oplossingen ontwikkelen die aansluiten op jouw specifieke behoeften. Onze aanpak is gericht op het vinden van oplossingen en omvat regelmatig onderhoud en monitoring om toekomstige problemen te voorkomen. Op deze manier kunnen wij jouw organisatie helpen om zich te concentreren waar het echt goed in is, terwijl wij de IT-ondersteuning verzorgen.

ICT-oplossingen per branche.
Bij Justspark begrijpen we dat elke branche unieke IT-uitdagingen en technische problemen kent. Daarom werken wij nauw samen met organisaties in vier verschillende sectoren: bibliotheken, musea en archieven, zorg en welzijn en de innovatieve industrie. Als ervaren IT-partner zijn we ons bewust van de specifieke behoeften van elke branche en bieden wij oplossingen die veiligheid en efficiëntie bevorderen. Ontdek hoe onze expertise in deze sectoren jouw organisatie kan helpen met onze professionele IT-diensten.
Maak kennis met ons team.
Wij staan op het kruispunt van continue innovaties en ruim 25 jaar ervaring en expertise. Daarom vinden wij voor elk bedrijf een passende all-in IT-oplossing.

Graficom (1997) -> Justspark (2023).

Justspark kijkt met trots terug op zijn reis van oprichting in 1997 tot het huidige moment, waarin het is uitgegroeid tot een vooraanstaande IT-organisatie. Met een toegewijd team van experts en een voortdurende focus op klanttevredenheid, blijft Justspark streven naar innovatie, groei en het leveren van hoogwaardige IT-diensten die de behoeften van zijn klanten overtreffen.

“Goed georganiseerde IT is de levensader van elke toekomstbestendige organisatie die wil blijven groeien en innoveren.”