Slimme IT-oplossingen gewoon in mensentaal.

Welkom in de bruisende wereld van Justspark, waar innovatie, passie en teamwork samenkomen om mooie dingen te verrichten binnen de IT-wereld! We zijn een dynamische IT-organisatie met een enthousiast en divers team dat streeft naar fun en perfectie in alles wat we doen.

Online werkplek
Maak kennis met ons team.

Bij Justspark beseffen we dat succes in de snel evoluerende IT-sector afhangt van meer dan alleen technische vaardigheden. Ons team is samengesteld uit individuen met verschillende achtergronden, talenten en perspectieven. Dit geeft ons de kracht om creatieve oplossingen te bedenken voor de meest complexe uitdagingen. Onze medewerkers variëren van ervaren softwareontwikkelaars en systeembeheerders tot strategische denkers en klantgerichte experts.

Missie en Visie.

Justspark gelooft in een alsmaar verder ontwikkelende, digitale wereld waarin veiligheid en privacy de norm zijn en de kracht van IT iedere organisatie helpt te ontplooien, innoveren en groeien. Goed georganiseerde IT is daarbij de levensader van elke toekomstbestendige organisatie.

Bij Justspark geloven we dat elk bedrijf de focus moet kunnen leggen op haar eigen kwaliteiten. Daarom ontzorgen wij onze klanten, nu en in de toekomst, door te blijven verbeteren en innoveren. Elk klant traject zien wij als een nieuwe kans om te leren en ontdekken.

Cultuur.

Bij Justspark vormen onze kernwaarden het fundament van wie we zijn en hoe we werken. Fun is de levensader van ons bedrijf. We streven naar een informeel, plezierige werkomgeving waar loyaliteit en ambitie bloeien. Ons team is nauw betrokken bij elke uitdaging en we zorgen voor elkaar.

Partnership is een essentieel element van ons succes. We gaan resultaatgerichte samenwerkingen aan en leveren IT-oplossingen die 24/7 beschikbaar zijn en staan wij klaar om onze klanten te ondersteunen waar wij nodig zijn.

Vriendelijkheid is ons handelsmerk. We zijn empathisch, deskundig en altijd gericht op oplossingen. We staan naast onze klanten om hen te ondersteunen in elke stap van hun reis. Geholpen worden is van cruciaal belang voor ons. We streven naar een gevoel van onbezorgdheid, samenwerking, veiligheid en het feit dat elke stem gehoord wordt.

Veiligheid en realisme zijn onze pijlers. We bieden gemoedsrust, waardoor onze klanten in hun kracht kunnen staan en zekerheid hebben in hun succes. We handhaven een persoonlijke uitstraling, ondersteund door kennis en bereikbaarheid, wat leidt tot meetbare resultaten en duurzaam succes bij Justspark.

Graficom (1997) -> Justspark (2023).

Justspark kijkt met trots terug op zijn reis van oprichting in 1997 tot het huidige moment, waarin het is uitgegroeid tot een vooraanstaande IT-organisatie. Met een toegewijd team van experts en een voortdurende focus op klanttevredenheid, blijft Justspark streven naar innovatie, groei en het leveren van hoogwaardige IT-diensten die de behoeften van zijn klanten overtreffen.

Proactieve ondersteuning.

Bij Justspark zijn wij erop gericht jou proactief te ondersteunen. Wij zorgen ervoor dat we continu jouw systemen monitoren, regelmatig updates bieden en kennis delen om problemen te voorkomen. We hebben ook geautomatiseerde tools beschikbaar om je te helpen problemen op te lossen. Ons doel is om jou op de best mogelijke manier te ondersteunen en voortdurend te blijven innoveren, zodat jouw organisatie kan groeien in een veranderende IT-omgeving.

Oplossingsgerichtheid.

Wij willen jou graag helpen met het vinden van oplossingen voor eventuele problemen die je mogelijk ervaart. We nemen elk probleem serieus en analyseren deze grondig, waarna we op maat gemaakte oplossingen ontwikkelen die aansluiten op jouw specifieke behoeften. Onze aanpak is gericht op het vinden van oplossingen en omvat regelmatig onderhoud en monitoring om toekomstige problemen te voorkomen. Op deze manier kunnen wij jouw organisatie helpen om zich te concentreren waar het echt goed in is, terwijl wij de IT-ondersteuning verzorgen.

ICT-oplossingen per branche.
Bij Justspark begrijpen we dat elke branche unieke IT-uitdagingen en technische problemen kent. Daarom werken wij nauw samen met organisaties in vier verschillende sectoren: bibliotheken, musea en archieven, zorg en welzijn en de innovatieve industrie. Als ervaren IT-partner zijn we ons bewust van de specifieke behoeften van elke branche en bieden wij oplossingen die veiligheid en efficiëntie bevorderen. Ontdek hoe onze expertise in deze sectoren jouw organisatie kan helpen met onze professionele IT-diensten.
LinkedIn
YouTube