5MOT.

IT kennis verbreden zonder frustratie of tijdverlies?

5 Minutes Online Training.

5MOT staat voor 5 Minutes OnlineTraining en is een trainingsportaal van Justspark voor het bijbrengen van kennis over IT-veiligheid. Denk hierbij aan onderwerpen als anti- phishing en hacking trainingen, maar ook het verbeteren van ICT-vaardigheden. Als verlengstuk van ons motto: “Slimme IT-oplossingen gewoon in mensentaal”, is het platform zo ingedeeld dat elke les, gecombineerd met een korte video, maar 5 minuten duurt. Vergelijk het met een Duolingo platform waarin je iedere taal kunt leren. Alleen is hier de laagdrempelige manier van het leren van een nieuwe taal omgezet naar het leren van IT-onderwerpen. Voor collega’s met kennis op elk niveau is er iets te halen uit de 5MOT trainingen. Voor jouw organisatie een effectieve manier om de aanwezige kennis te verrijken. Wil je weten hoe wij werknemers enthousiasmeren om hun IT-kennis te verbeteren? Neem contact op, we vertellen het je binnen 5 minuten!

5MOT

Neem vandaag nog vrijblijvend contact op.

Ontdek de mogelijkheden van het laagdrempelige microlearning systeem 5MOT. Doe kennis op van ICT, Microsoft 365 en security onderwerpen met certificering.

Het trainingsportaal voor Microsoft 365.

Vaak zorgen verschillende werkwijzen ervoor dat systemen vervuild raken of is het gebrek aan kennis om efficiënt te werken er gewoonweg niet. Het bijbrengen van een juiste werkwijze is essentieel als je wilt voorkomen dat jouw clouddiensten een digitale wildernis worden. Daarom is Microsoft 365 onderdeel van de lessen die aangeboden worden in het trainingsportaal. Alle kanten en functionaliteiten komen hier aan bod. Deze zijn overzichtelijk opgedeeld in korte video’s en reiken van het opdoen van basiskennis tot het ontdekken van nieuwe mogelijkheden binnen de verschillende applicaties. Ongeacht de aanwezige kennis zijn er dus veel nieuwe toepassingen te ontdekken. Denk hierbij verder dan Word, Excel en PowerPoint. Want Power Automate, Azure en SharePoint komen ook aan bod. Investeer in extra bagage voor jouw medewerkers en verbreed hun horizon.

Breng snel een veilige werkwijze bij.

Naast het hanteren van een juiste werkwijze wil je jouw organisatie en werknemers natuurlijk behoeden voor het maken van kostbare fouten. Een foutje is immers snel gemaakt. Behoed je werknemers daarom door phishing aanvallen te slim af te zijn of laat ze kennismaken met de AVG-wetgeving zodat gevoelige bedrijfsinformatie niet onbedoeld blootgesteld kan worden. Door de frequente vraag van organisaties om veiligheid mee te nemen in het aanbod van 5MOT zijn dezelfde laagdrempelige lessen beschikbaar in onder andere AVG-wetgeving, cybersecurity en DIEV 3.0.

Voor het volgen van e-learning cursussen over veiligheid en beveiliging kunnen medewerkers certificaten behalen. Hiermee zorgt Justspark ervoor dat de stimulans om de cursus af te maken wordt verhoogd en er direct een mooie toevoeging aan het POP van medewerkers binnen jouw organisatie wordt geboden.

Altijd en overal beschikking over de trainingen.

De drempel voor het volgen van lessen op dit e-learning platform wordt nog eens een stukje verlaagd door de beschikbaarheid op telefoon, tablet en desktop. Deze microlearning is dus altijd en overal beschikbaar. 5 minuten over voordat de volgende online meeting begint? Open 5MOT even snel op de computer en kijk een filmpje over hoe jij phishing e-mails kunt herkennen. Is je koptelefoon meteen ingesteld voor die Teams meeting en ben je gelijk weer een stapje dichter bij dat felbegeerde certificaat. Door snel te beschikken over deze korte online trainingen houd je het speels en voorkom je verlies van concentratie wat veel voorkomt bij te lange e-learnings of klassikale cursussen. Door als organisatie te stimuleren onder werknemers verhoog je hun betrokkenheid bij de onderwerpen wat uiteindelijk ten goede komt van het functioneren van jouw organisatie. 

Start vandaag met 5MOT voor jouw organisatie.

Justspark biedt 5MOT als microlearning platform aan zodat werknemers laagdrempelig kennis kunnen nemen van de systemen die aanwezig zijn binnen de organisatie. Er zijn mogelijkheden voor elk ervaringsniveau en daarbij wordt het afronden van officiële e-learning cursussen over bijvoorbeeld AVG-wetgeving of DIEV 3.0 beloond met een certificaat. Met 500+ up-to-date online video’s in zowel Nederlands als Engels bied je de mogelijkheid aan werknemers om hun kennis te verbreden. Door het selecteren van trainingen die aansluiten op de onderwerpen die spelen binnen jouw organisatie, geef je een vliegende start aan bijvoorbeeld een implementatie of optimalisatie van jouw Microsoft 365 pakket.  

 

Wil je een kijkje nemen in het systeem of heb je vragen over de mogelijkheden? Neem dan contact op of plan een demo.

LinkedIn
YouTube