Online werkplek.

Creëer de optimale online werkplek voor jouw organisatie.

Overal en altijd veilig kunnen werken in je eigen beveiligde omgeving. Dit is de nieuwe standaard als het gaat om online werkplekken. Voorheen kreeg iemand die thuis werkte toegang tot een lokale server middels VPN, maar steeds meer organisaties verhuizen naar de cloud. Waarom? Het werkt makkelijker, is flexibeler en sneller. Daarnaast biedt het nog veel meer voordelen omdat alles online wordt beheerd. Zo kan je met ieder apparaat, dat beschikt over een internetverbinding, bij je bestanden komen. Bij Justspark bieden wij jou de tools voor het creëren van de perfecte online werkplek die eenvoudig en veilig bereikbaar is voor jouw werknemers of klanten.

Online werkplek

Neem vandaag nog vrijblijvend contact op.

Justspark helpt bij het inrichten van de optimale online werkplek zodat jouw werknemers altijd en overal veilig kunnen werken.

Online werkplekken in je eigen cloud omgeving?

Bij Justspark willen wij online werken zo laagdrempelig mogelijk maken. Bedenk je eens hoe fijn het is als iedere werknemer vanaf elk device en vanaf iedere locatie kan werken. Dat wanneer de laptop leeg is er via een ander apparaat gewoon weer verder kan worden gewerkt. Een eigen cloud omgeving maakt dit mogelijk. Doordat de meest gebruikte software-oplossingen, denk bijvoorbeeld aan Microsoft 365, werken in de cloud zorg je er direct voor dat online werkplekken future-proof worden ingericht. Eenvoudig opschalen wanneer je hard groeit of weer afschalen als het nodig is. Benieuwd naar de mogelijkheden van online werkplekken voor jouw organisatie? Onze adviseurs dalen graag af vanuit de clouds om je te helpen bij jouw verzoek.

De ideale (online) werkplek voor het nieuwe werken.

Het creëren van online werkplekken zorgt er niet alleen voor dat er efficiënter kan worden gewerkt, het zorgt er ook voor dat jouw organisatie aantrekkelijker is om voor te werken. Steeds meer werknemers geven namelijk de voorkeur aan hybride thuiswerken en door dit aan te bieden, bied je als werkgever een extra secundaire arbeidsvoorwaarde die hoog op de eisenlijst staat. Als organisatie kan je hier niet langer omheen en wil je die mogelijkheid bieden. Met behulp van een virtuele werkomgeving is thuiswerken hetzelfde als werken op de zaak, maar dan efficiënter, sneller en met een verhoogde productiviteit. Justspark helpt met behulp van ICT werkplekbeheer dit te combineren met de juiste hardware in de vorm van laptops, schermen en randapparatuur om deze nieuwe manier van werken direct duurzaam te maken.

De voordelen en nadelen van online werkplekken.

Het grootste voordeel van virtuele werkplekken is dat je altijd en overal veilig kunt (samen)werken. Doordat je eenvoudig bij mappen en bestanden kunt komen vanaf iedere locatie, bied je werknemers een vorm van flexibiliteit aan die zorgt voor verhoging van de productiviteit. Daarnaast ben je verzekerd van continuïteit en back-ups van de data waar dagelijks online aan wordt gewerkt en bespaar je kosten voor servers en personeel én in sommige gevallen zelfs huisvestingskosten.

Uiteraard heeft ook ieder voordeel zijn nadeel en dat geldt ook voor online werkplekken in de cloud. Zo is mogelijk niet iedere applicatie/software waarmee je werkt geschikt voor de cloud, ben je afhankelijk van je cloudleverancier en ligt de opslag van je bestanden buiten jouw organisatie. Tot voor kort was er nog nadeel dat er niet met enorme bestanden kon worden gewerkt in de cloud, maar daarvoor is gelukkig Azure ontwikkeld! Om te ontdekken welke voor- en nadelen zitten aan een verhuizing naar de cloud, maken wij je graag op een luchtige manier wegwijs in deze wereld.

  • Kostenbesparing
  • Extra veilig kunnen werken
  • Eenvoudig op- en afschalen
  • Altijd en overal toegang
  • Mogelijkheden voor maatwerk
  • Aantrekkelijker als werkgever
  • Data in Nederlandse datacenters
  • Continuïteit en back-ups

Zet de transitie van offline naar online vandaag nog in gang.

Benieuwd geworden wat de voordelen van een online werkplek zijn voor jouw organisatie? Dan is het tijd om vandaag nog in beweging te komen! Ons team van cloud specialisten informeert je geheel vrijblijvend over de mogelijkheden van een virtuele werkomgeving voor jouw organisatie.

LinkedIn
YouTube