Microsoft Azure.

Transformeer jouw bedrijf met Azure.

Azure is onderdeel van Microsoft 365 en is een cloudoplossing om de infrastructuur voor jouw organisatie te beheren alsook diensten in de cloud te ontwikkelen, implementeren en beheren. Het biedt naast de verschillende as-a-service diensten als IaaS, PaaS, SaaS ook de mogelijkheid voor dataopslag- en analyse. De snelheid, schaalbaarheid en reductie in kosten is wat Azure interessant maakt. Als platform voor alle clouddiensten van Microsoft is het erg omvangrijk en biedt het tal van mogelijkheden. Ben je benieuwd naar Azure voor jouw organisatie? Maak dan gebruik van onze UaaS, Uitleg-as-a-Service. Je ontvangt gratis en vrijblijvend uitleg in mensentaal.

Microsoft Azure

Neem vandaag nog vrijblijvend contact op.

De mogelijkheden van Microsoft Azure kunnen jouw bedrijf transformeren. Kies voor schaalbaar, efficiënt en geavanceerd beheer in de cloud.

Wat zijn de mogelijkheden van Azure?

Azure biedt de mogelijkheid voor bijvoorbeeld ziekenhuizen om medische gegevens, dossiers of afbeeldingen op te slaan en te beheren. Het biedt hiermee een ongekend grote opslag van bedrijfsgegevens aan. Beveiliging van de gegevens is cruciaal en kan dan ook tot in de puntjes geregeld worden. Wil je voor jouw bedrijf bijvoorbeeld ideeën visualiseren zonder hier initieel veel geld aan uit te moeten geven? Of een applicatie ontwikkelen? Dan zijn dit zomaar een paar voorbeelden van de vele mogelijkheden die Microsoft Azure te bieden heeft. Ook groeit de toepassing mee met markttrends en speelt het in op behoeftes van bedrijven; mede door te leren van bedrijven. Een nieuwe service is bijvoorbeeld OpenAI. Hiermee ontvang je ondersteuning in het leggen van verbanden tussen bedrijfsgegevens of het schrijven van code om bezoekers te helpen bij het vinden van de juiste informatie binnen jouw organisatie.

Azure op maat laten inrichten.

Een Azure abonnement is op maat in te richten. Er zijn ruim twintig categorieën beschikbaar waaruit functionaliteiten te kiezen zijn. Per categorie zijn er dan ook nog zes tot twaalf functionaliteiten waar je uit kunt kiezen voor het samenstellen van jouw Azure pakket. Voorbeelden zijn het laten draaien van jouw gebouwde applicatie op vele virtuele computers via Azure, zodat je kunt zien of jouw toepassing intensief gebruik van veel gebruikers aankan. Ook machine-learning voor het monitoren van de gebruiksgegevens van jouw toepassing is mogelijk. Hiermee zorg je ervoor dat je jouw applicatie kunt bouwen naar feedback van gebruikers. Microsoft Azure is een woud met vele bomen. Justspark zorgt voor een soft-landing in de wereld van Azure door je niet alleen te informeren, maar ook samen te kijken naar de functionaliteiten die jouw organisatie nodig heeft.

De kosten van Azure voor jouw organisatie.

Azure is afneembaar met behulp van een functielicentie. Deze kostenstructuur maakt Azure toegankelijk en laagdrempelig voor bedrijven zonder grote IT uitgave te hoeven doen. Azure baseert hun kosten op basis van verschillende aspecten die binnen de type services en functionaliteiten gekozen kunnen worden. Deze aspecten zijn:

  • Geografische locatie van het gebruik;
  • Intensiteit van gebruik: zoals opslagruimte, aantal VM’s of uur;
  • Het type abonnement;
  • De verwachtte prestaties van Azure;
  • Add-ons en extra functies.

Bovenstaande aspecten maken het nog belangrijker om te definiëren welke functionaliteiten je nodig hebt voor jouw organisatie. Sommige Microsoft 365 pakketten hebben al functionaliteiten van Azure inbegrepen. Misschien heb jij zo’n pakket, maar weet je niet wat je ermee kunt of sta je aan de vooravond van het implementeren van Microsoft 365 en zoek je de juiste partij hiervoor. In welke fase je ook verkeert, Justspark zorgt ervoor dat jij het maximale uit jouw bestaande of toekomstige licentie haalt door je laagdrempelig en begrijpelijk te adviseren over Azure.

Ontwikkel expertise op het gebied van Azure, of niet.

Als je jezelf wilt verdiepen in specifieke functies van Azure of wilt weten wat je ermee kunt doen ben je veel tijd kwijt met het begrijpen van de definities. Veel developers weten daarentegen precies wat zij nodig hebben. De vertaalslag maken van ontwikkelaars naar “gewone mensentaal”, is lastig. Doordat wij dagelijks organisaties adviseren over Azure, kunnen wij wel die vertaalslag voor jou maken zodat jij beter begrijpt wat er door de interne IT of development afdeling wordt bedoeld. 

Binnen Azure en andere cloud gebaseerde toepassingen hebben wij ruime ervaring op het gebied van advies, implementatie en migratie, beheer en beveiliging. Met zeventig medewerkers hebben wij de skills in huis om ieder type organisatie te kunnen ondersteunen. Van klein tot groot. Snel, efficiënt en laagdrempelig. Wij vertellen je er graag over in een geheel vrijblijvend adviesgesprek!

LinkedIn
YouTube