Netwerkbeheer.

Verzeker de continuïteit van jouw organisatie met netwerkbeheer.

De rol van een betrouwbaar netwerk is vandaag de dag enorm belangrijk. Doordat deze steeds veeleisender en complexer wordt, is netwerkbeheer allang niet meer iets dat een systeembeheerder er even bij doet. Met behulp van een netwerkbeheerder zorg je ervoor dat jouw organisatie kan blijven draaien en niet voor uitdagingen komt te staan precies op het moment wanneer dit niet uitkomt. Vooral bij organisaties met een groot intern netwerk en een veeleisende verbinding met de buitenwereld is het belangrijk dat deze over voldoende capaciteit beschikt. Met een betrouwbaar netwerk en een goed beheer, zorg jij ervoor dat gebruikers hiervan te allen tijde informatie kunnen opvragen en delen.

Netwerkbeheer

Neem vandaag nog vrijblijvend contact op.

Netwerkbeheer uitbesteden bij Justspark zorgt voor de continuïteit van jouw organisatie door beheer van systemen en netwerken op maat.

Wat verstaan we onder netwerkbeheer?

Binnen een bedrijfsnetwerk zijn systemen als computers, netwerkapparatuur etc. via ethernet (bekabeld internet) verbonden met een server. Om ervoor te zorgen dat werknemers of eindgebruikers eenvoudig informatie met elkaar kunnen delen, is het belangrijk dat er een stabiel netwerk wordt opgezet. Naast dat het netwerk voldoende capaciteit moet hebben, is het ook belangrijk dat deze veilig is. Dit omdat naast intern verbonden zijn, vrijwel iedere computer toegang tot de buitenwereld heeft en wanneer ingeregeld ook andersom. Door dit professioneel te beheren, blijven zowel de systemen als het netwerk stabiel draaien, wordt nieuwe apparatuur geïnstalleerd en zal er bij problemen met de wifi, of in extreme gevallen crashen van het netwerk, adequaat worden opgetreden om de downtime tot een minimum te beperken. Justspark houdt met netwerkbeheer jouw organisatie draaiende.

Netwerkbeheer uitbesteden.

Het grote voordeel van het uitbesteden van uw netwerkbeheer, is dat er vanaf het begin duidelijk stil wordt gestaan bij de huidige situatie, indien van toepassing, en de gewenste situatie. Onze ervaring met zowel kleine als grote organisaties, zorgt ervoor dat wij iedere werkomgeving stabiel kunnen laten draaien en de kans op storingen tot een minimum kunnen beperken. De oplossingen welke wij bieden zijn zowel geschikt voor oplossingen op locatie als in de cloud. Hoogwaardig netwerkapparatuur in combinatie met kennis van de laatste ontwikkelingen op het gebied van netwerkbeheer, zorgt ervoor dat wij een all-in oplossing kunnen bieden welke exact aansluit op jouw wensen én budget.

Een goed beveiligd netwerk.

De tijd van 9-tot-5 op kantoor werken hebben we achter ons gelaten. Dit betekent dat niet alleen collega’s op kantoor, maar ook collega’s die thuis of op een andere externe locatie werken toegang moeten krijgen tot het bedrijfsnetwerk. Dit kan uitdagingen met zich meebrengen en daarom is het belangrijk om te zorgen voor een goede netwerkbeveiliging. Afhankelijk van de branche waarin je opereert, kan gekeken worden naar de mate van beveiliging die nodig is om jouw organisatie te beschermen tegen hackers, cyberaanvallen of andere vormen van cybercriminaliteit welke kunnen leiden tot dataverlies. Door de behoeften te inventariseren, de risico’s in kaart te brengen en de directe kwetsbaarheden aan te pakken, zorgt Justspark voor een goede beveiligingsstrategie die jouw bedrijf beschermt tegen buitenstaanders.

Het netwerkbeheer bedrijf dat jou ontzorgt.

Ongemerkt zijn er binnen je organisatie tal van toepassingen waarop netwerkbeheer van toepassing kan zijn. De servers waar je systemen op draaien, telefoons, printers, bekabeling enz. Al deze apparaten zijn met elkaar verbonden en wanneer een schakel niet functioneert, kan dit ervoor zorgen dat het netwerk er tijdelijk uit komt te liggen. Bij Justspark begrijpen we als geen ander hoe belangrijk het is dat systemen en het netwerk blijven draaien. Van de inrichting van jouw netwerk tot het beheer/upgraden van het bestaande. De systeembeheerders en netwerkbeheerders van Justspark houden jouw organisatie in de lucht. Ontdek de mogelijkheden en kom tot nieuwe inzichten in een vrijblijvend adviesgesprek.

LinkedIn
YouTube