Ydentic.

Beheer alle systemen en gebruikers via een tool.

Ydentic is een systeem ontwikkeld voor het beheren, verbinden en automatiseren van complexe Microsoft IT omgevingen. Door het koppelen van alle Microsoft apps, HR systemen, SAP of een zelfgebouwde koppeling, creëer je hiermee een overzicht van alle toepassingen en gebruikers binnen jouw organisatie. Hierdoor heb je de optie om voor alle werknemers op verschillende locaties hun rechten, wachtwoorden, inwerktrajecten en licenties aan te passen en te beheren. Niet langer gedecentraliseerd beheer van toegang, systemen die niet met elkaar communiceren en het handmatig op moeten pakken van dagelijkse taken. Justspark biedt de slimme IT oplossing tegen deze problemen.

Ydentic

Neem vandaag nog vrijblijvend contact op.

Ontzorg jouw klantenservice, automatiseer je processen en beheer alle systemen en gebruikers met Ydentic.

De mogelijkheden van Ydentic voor jouw organisatie.

“Ik ben mijn wachtwoord voor AFAS vergeten” –“Ja, dat moet je even aan Pieter vragen, hij is de beheerder van AFAS”. Zou dit een situatie in jouw organisatie kunnen zijn? Dat je voor elk systeem binnen het bedrijf een andere beheerder moet aanspreken, elke keer om toegang moeten vragen en lang moet wachten totdat je de nodige informatie hebt? Met Ydentic sluit je honderden werknemers aan op een systeem en bepaal je simpel en snel de rollen en rechten. Wachtwoord vergeten? Dan vraag je deze in het vervolg zelf op en krijg je automatisch een nieuw wachtwoord toegestuurd. Of je nu op kantoor, thuis of ergens anders op de wereld werkt. Het automatiseren van deze simpele processen zorgt voor minder onnodig wachten, efficiënter werken en een verhoogde productiviteit.

Voor de extra beveiliging implementeer je makkelijk een virtueel bureaublad, zodat je op kantoor ook flexwerkplekken kunt aanbieden. Het gebruiksgemak van Ydentic sluit aan op oplossingen die wij bij Justspark bieden; intuïtief en gebruiksvriendelijk. Zet ook de volgende stap op het gebied van hybride werken.

De mogelijkheden van Ydentic voor MSP’s van Microsoft.

MSP staat voor Managed Service Provider. Als MSP ben je partner van Microsoft. Wanneer je dit in eigen beheer hebt, implementeer, onderhoud en optimaliseer je Microsoft 365 of losse onderdelen voor jouw klanten. Met veel klanten ben je dan ook direct het aanspreekpunt voor veel verschillende mensen. Mensen die met veelgestelde IT vragen naar jou toekomen. Dit kost tijd en betekent dat je vaak ad-hoc werk moet verrichten. Justspark zorgt voor verlichting in deze dagelijkse sleur van taken door met behulp van Ydentic efficiëntie terug te brengen in het werk!

Met de implementatie van Ydentic heb je de beschikking tot Multi tenant management. De oplossing voor bovenstaande problemen. Je beheert namelijk al je klanten in het systeem. Veelgestelde vragen zoals wachtwoordaanvragen en mailbox autorisatie stel je automatisch in met de vereiste beveiliging door middel van workflows. Deze workflows kopieer je dan gemakkelijk naar andere klanten, maar niet zonder afscherming van jouw klanten voor andere klanten natuurlijk. Ydentic is in bezit van een ISO 27001 en NEN7510, waardoor gevoelige informatie gegarandeerd goed beveiligd is.

Automatiseren met slimme all-in-one oplossing Ydentic.

Elke week exporteren we een lijst met nieuwe werknemers van Visma Räet naar ons interne communicatiesysteem, zodat ze zich tijdens de onboarding voor kunnen stellen aan hun collega’s”.

Systemen communiceren niet altijd met elkaar. Sterker nog, vaker niet dan wel. Hierdoor moet je taken die makkelijk opgelost kunnen worden met een workflow en koppeling, handmatig doen. Dit zorgt ervoor dat jouw organisatie minder efficiënt kan werken en je onnodige kosten moet maken. Met Ydentic is dat verleden tijd. Je kunt namelijk gebruik maken van de vele koppelingen of met behulp van het interne team jouw koppeling ontwikkelen en toevoegen aan de bibliotheek. Door je wegwijs te maken in Ydentic, kan je jouw account inrichten hoe je dat wilt en zorg je ervoor dat alles met elkaar communiceert. Dit betekent ook dat je makkelijk op kunt schalen bij een nieuw systeem.

De implementatie van Ydentic binnen jouw organisatie.

Of je nu een bedrijf bent of een heuse MSF van Microsoft, het centraliseren van beheer door middel van een managementsysteem is iets wat tijdens de implementatie continue aandacht vraagt. Met een tool hoef je je gelukkig niet te wagen aan de keuze voor technologie, het ontwerpen van de architectuur of de vraag hoe je gegevens gaat isoleren. Dit is allemaal al voor je gedaan in de cloud oplossing die aangeboden wordt. Wat echter wel belangrijk blijft, is het communiceren naar klanten en medewerkers dat een dergelijke implementatie gerealiseerd gaat worden. Justspark biedt een ondersteunende rol hierin gedurende de implementatie om weerstand vanuit klanten of medewerkers te voorkomen.

Snel jouw eindgebruiker de oplossing voor zijn probleem bieden.

Wie slim is, automatiseert, innoveert en inspireert. Dat is wat we graag zeggen bij Justspark. Door slim te innoveren bespaar je jezelf niet alleen tijd, maar bied je medewerkers en/of klanten de tools om snel een oplossing te vinden voor een probleem. Werk vandaag nog aan de efficiëntie binnen jouw organisatie en unlock de vele functionaliteiten van Ydentic.

LinkedIn
YouTube