Branches.

Elke branche loopt tegen bepaalde IT-uitdagingen en technische problemen aan. Justspark werkt nauw samen met organisaties in vier verschillende branches: bibliotheken, musea en archieven, zorg en welzijn en de innovatieve industrie. Als IT-partij weet Justspark precies welke IT-oplossingen er per branche nodig zijn en hoe ze de IT-omgeving zo veilig en werkbaar mogelijk maken. Zo zorgt Justspark ervoor dat IT de core business van iedere organisatie stimuleert.

Met ruim 25 jaar ervaring en een partnerschap met meer dan 150 bibliotheken is Justspark dé IT-specialist voor bibliotheken te noemen.
IT is in elk museum aanwezig. Justspark versimpelt deze processen en zorgt ervoor dat alle IT-systemen 24/7 goed blijven werken.
Bewaar alle gegevens van cliënten en vrijwilligers veilig op één plek. Wij zorgen voor all-in digitale ontzorging, altijd binnen het budget.
Justspark biedt stabiele IT-omgevingen die altijd doordraaien en met de ambities van innovatieve organisaties meegroeien.
All-in IT-beheer.
Op zoek naar een betaalbare IT-oplossing? Justspark werkt met een all-in bedrijfsmodel. Dat betekent dat wij altijd een maatwerkoplossing verzorgen, zonder financiële verrassingen achteraf. Zo kunnen wij een strak ingerichte IT-omgeving bieden die op de achtergrond altijd doordraait, terwijl organisaties kunnen blijven groeien.
LinkedIn
YouTube