Tijdlijn.

Maak kennis met Justspark: een vooraanstaande IT-organisatie die sinds de oprichting in 1997 een indrukwekkende reis heeft afgelegd. Met trots kijken we terug op onze groei en ontwikkeling, en we blijven streven naar het leveren van hoogwaardige IT-diensten die de verwachtingen van onze klanten overtreffen. Gedreven door een toegewijd team van experts en een voortdurende focus op klanttevredenheid, blijven we ons inzetten voor innovatie en groei. Ontdek hieronder onze opmerkelijke mijlpalen in de afgelopen 25 jaar, die hebben bijgedragen aan ons succes en onze positie als een betrouwbare partner in de IT-branche.

1997: Oprichting Graficom.

In 1997 werd Graficom opgericht door Goran Grcic als een IT-organisatie met een visie om hoogwaardige IT-diensten te leveren. Met de focus op technologie en innovatie begon Graficom zijn reis in de IT-sector.

1999: Verhuizing naar Hendrik Ido Ambacht.

In 1999 verhuisde Graficom naar Hendrik Ido Ambacht, waarmee het bedrijf zijn aanwezigheid en bereik vergrootte. Deze stap bood nieuwe mogelijkheden voor groei en ontwikkeling binnen de IT-branche.

1999 – 2009: Organisatie groeit naar volwassenheid.

Tussen 1999 en 2009 maakte Graficom een gestage groei door en evolueerde het naar een volwassen organisatie in de IT-sector. Gedurende deze periode werd het team uitgebreid en werden nieuwe technologische oplossingen toegevoegd om aan de groeiende vraag van klanten te voldoen.

2009: Verhuizing naar Ridderkerk.

In 2009 verhuisde Graficom naar Ridderkerk, wat opnieuw een belangrijke mijlpaal markeerde in de geschiedenis van het bedrijf. Deze verhuizing bood nieuwe mogelijkheden om de infrastructuur te verbeteren en de dienstverlening verder te optimaliseren.

2009 – 2015: Meer branche specifieke aanpak.

Tussen 2009 en 2015 legde Graficom een sterke nadruk op een meer branche specifieke aanpak binnen de IT-sector. Door zich te specialiseren in de behoeften van verschillende industrieën kon Graficom op maat gemaakte IT-oplossingen bieden die aansloten bij de specifieke eisen van elke klant.

2015: Vestiging Curaçao geopend.

In 2015 opende Graficom een vestiging op Curaçao, waarmee het bedrijf zijn bereik uitbreidde naar het Caribisch gebied. Deze stap bood nieuwe mogelijkheden om IT-diensten buiten de regulieren kantoortijden aan te bieden en tegemoet te komen aan de behoeften van klanten in Nederland.

2017: Verhuizing groter kantoorpand in Ridderkerk.

In 2017 verhuisde Graficom naar een nieuw kantoorpand in Ridderkerk, waarmee het bedrijf zijn infrastructuur verbeterde en een moderne werkomgeving creëerde. Deze verhuizing weerspiegelde het voortdurende streven van Graficom naar groei en vooruitgang in de IT-sector.

2017 – 2018: Twintig jarig bestaan.

Tussen 2017 en 2018 vierde Graficom zijn twintigjarig bestaan, een belangrijke mijlpaal voor het bedrijf. Gedurende deze periode werd teruggeblikt op de prestaties en successen van de afgelopen twee decennia, terwijl de focus bleef liggen op toekomstige groei en innovatie binnen de IT-branche.

2020: Vestiging Aruba geopend.

In 2020 opende Graficom een vestiging op Aruba, waarmee het bedrijf zijn aanwezigheid in het Caribisch gebied verder versterkte. Met de opening van de vestiging op Aruba kon Graficom nog beter inspelen op de behoeften van klanten in de regio en hen voorzien van geavanceerde IT-oplossingen en ondersteuning.

2022: Naamsverandering naar Justspark en vijfentwintig jarig bestaan organisatie.

In 2022 vierde Graficom een belangrijke mijlpaal: het vijfentwintigjarig bestaan van de organisatie. Als onderdeel van deze mijlpaal en om de evolutie en groei van het bedrijf te weerspiegelen, onderging Graficom een naamsverandering en werd het Justspark. Deze nieuwe naam weerspiegelt het volgende:

Just -> Ervaring, stabiliteit, IT in normale mensentaal, persoonlijk aanpak, ‘walk the talk’-mentaliteit.

spark -> Uitblinken, ontzorgen, fun, informeel.

Met een solide basis van vijfentwintig jaar ervaring blijft Justspark zich inzetten om voorop te lopen in technologische ontwikkelingen en klanten te voorzien van maatwerk IT-oplossingen.

2023: Verhuizing groter kantoorpand Aruba.

Omdat we met het extra aannemen van personeelsleden uit ons kantoor groeiden, zijn we in 2023 verhuisd naar de Italiëstraat 38 in het Sasaki gebouw.

LinkedIn
YouTube