Take Back Control.

‘Take back control’ is een spannend en educatief escape box-spel

Steeds vaker horen we over organisaties die slachtoffer worden van phishing-e-mails en andere cyberaanvallen. Vroeger was het nog duidelijk – iedereen begreep wel dat er geen echte Nigeriaanse prins was die zijn fortuin wilde delen – maar tegenwoordig worden de hackertechnieken steeds geloofwaardiger. Dit leidt tot ernstige gevolgen.

Weet jij wat je moet doen

tegen een cybercrimineel?

De escape room is volledig in het thema cybersecurity. Onderwerpen die aan bod komen zijn phishingmails, ransomware, keyloggers, datalekken, cybercriminelen en hoe je uw organisatie zo veilig mogelijk kunt houden online. U kunt het spel hybride spelen op locatie – een mix van fysieke én online puzzels die opgelost moeten worden – of geheel online. Welke variant u ook kiest; het wordt zweten, puzzelen en samenwerken. Kan uw team de organisatie op tijd in veiligheid brengen?

Na het voltooien van de game hebben jouw werknemers kennis van:

– Het gevaar van cyberaanvallen.

– Patronen van een aanval.

– Diverse hacktechnieken.

– Bewustwording van risico’s.

escape room - take back control

Groepsgrootte:

– Minimaal 3 tot maximaal 6 personen per groep

Tijdsduur:

– Maximaal 60 minuten

Prijs:
– Vanaf €380 excl. BTW.

Locatie:

– Op kantoor of gewenste locatie.

Spelbegeleiding:

– Inclusief 1 persoon op locatie.

Voor wie is het spel bedoeld?

Deze escape room is perfect geschikt voor organisaties die cybersecurity hoog in het vaandel hebben staan. Ons spel heeft als doel om bewustzijn te creëren onder werknemers over de essentie van cybersecurity. Tijdens het spel worden verschillende trucs en technieken van hackers gepresenteerd, zodat de deelnemers spelenderwijs leren hoe ze hiermee kunnen omgaan.

Daarnaast biedt dit spel niet alleen waardevolle cybersecurity inzichten, maar ook een plezierige en boeiende teambuildingsactiviteit. Het spel wordt gespeeld in kleine teams en vereist samenwerking om succesvol te zijn. De deelnemers vinden het dan ook ontzettend leuk om te doen!

Wacht niet langer en boek de escape room die perfect aansluit op uw organisaties behoefte voor cybersecurity. Versterk de samenwerking tussen uw medewerkers terwijl ze gezamenlijk de uitdagende puzzels en raadsels oplossen.

Waarom in de vorm van een spel?

Wij maken slim gebruik van gamification om de deelnemers gemotiveerd en betrokken te houden. Met behulp van punten, tijdslimieten en andere spelelementen stimuleren we intrinsieke motivatie en creëren we een competitieve sfeer waarin iedereen zijn of haar best wil doen om goed te scoren. Dit zorgt niet alleen voor plezier en vermaak, maar zorgt er ook voor dat mensen actief blijven meedoen, zelfs als het onderwerp normaal gesproken als saai of verplicht wordt gezien. En laten we eerlijk zijn, voor veel mensen valt cybersecurity in die categorie.

Cybersecurity awareness vraagt vaak om gedragsverandering bij de gebruiker. En dat is waar gamification uitkomst biedt. Het is een perfect middel om gedragsverandering in gang te zetten en nieuwe gewoonten aan te leren. Door prestaties in het spel te belonen, stimuleren we de deelnemers om hun gedrag te veranderen en veilig online te handelen. En alsof dat nog niet genoeg is, zorgt het sociale aspect tijdens het spel ook nog eens voor een verbindende factor. Samenwerken, uitdagen en elkaar aanmoedigen zorgt voor een gezamenlijke ervaring die deelnemers niet snel zullen vergeten.

Ontdek hoe gamification jouw cybersecurity workshops naar een hoger niveau kan tillen. Onze interactieve en uitdagende aanpak zorgt ervoor dat deelnemers niet alleen kennis opdoen, maar ook daadwerkelijk verandering teweegbrengen in hun online gedrag. Neem vandaag nog contact met ons op en laat je verrassen door de kracht van gamification!

"De dagen van moeilijke en verwarrende IT-services zijn eindelijk voorbij!"

“Insurance used to scare me. But that all changed thanks to United! They make everything easy to understand and use!”

Diane Jones

Ervaringen

“The best insurance company I’ve worked with! Not only is everything so simple, but they have the best rates in the industry.”

Carl Correa

“Talk about a cool Insruance company! Everything is online and if you do need to speak to someone for help, it’s like talking to a friend!”

Leonie Vega

Vraag je offerte aan.

Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.

LinkedIn
YouTube