Geen IT-zorgen voor de dag van morgen.

IT zal jou een zorg wezen – daarom is Justspark er voor welzijnsinstellingen. De zorgsector is dynamisch, waarbij service, aandacht en kwaliteit centraal staan. Daarom bewegen wij moeiteloos mee met zorgorganisaties. Net als onze tarieven. Dat betekent: een all-in IT-oplossing voor een vaste lage prijs.

ICT-oplossingen voor zorg en welzijn.

Als IT-bedrijf bieden wij all-in digitale ontzorging – van advies tot IT-beheer. Wij zorgen er bijvoorbeeld voor dat alle persoonsgegevens van medewerkers, vrijwilligers en cliënten veilig op één plek staan. Ook werken wij met betrouwbare en stabiele ICT-systemen, die dag en nacht door blijven draaien. Hier hebben we een speciaal cloudplatform voor ontwikkeld: Zorgonline. Met onze persoonlijke en transparante aanpak vinden we altijd een IT-oplossing die past. Zonder financiële verrassingen achteraf. Goed voor de portemonnee én agenda, want zo blijft er genoeg tijd over voor de zorg van cliënten.

Neem vandaag nog vrijblijvend contact op.

Zijn alle technische wensen en digitale problemen met ons gedeeld? Dan koppelen we je aan de juiste zorgexpert met verstand van IT.

Onze klanten aan het woord.

AVG
Nieuws

(AVG) – 8 dingen die je moet weten over de Algemene Verordening Gegevensbescherming

Op 25 mei 2018 trad de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVGAlgemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Deze Europese privacywetgeving verving de Algemene Verordening Persoonsgegevens (AVP) en is bedoeld

Lees verder ➜
Sparkie nu menselijker dankzij OpenAI (Bekend van ChatGPT) integratie
Bibliotheken

Dankzij OpenAI (Bekend van ChatGPT) integratie, Sparkie nu nog menselijker.

Sparkie (Temi-robot) is een innovatieve technologie die bibliotheken op een nieuwe manier kan verrijken. Dankzij de geavanceerde technologie, intuïtieve interface en integratie van OpenAIOpenAI is

Lees verder ➜