Microsoft 365.

De kracht van Microsoft 365 | Productiviteit en beveiliging in één pakket.

Microsoft 365 is een gereedschapskist gevuld met topkwaliteit tools voor organisaties en een musthave voor de online werkplek. Dit cloudproductiviteitsplatform is een abonnementsvorm dat toegang geeft tot de welbekende officeprogramma’s Word, Excel, Powerpoint en Outlook, maar daarnaast nog tal van andere apps. Bij Justspark richten wij deze vorm van Software-as-a-Service (SaaS) in en laten wij deze met jouw organisatie meegroeien. Doordat deze productiviteitsapps niet fysiek op de computer geïnstalleerd hoeven te worden, kan er vanaf ieder apparaat mee worden gewerkt. Altijd met de laatste updates én upgrades.

Microsoft 365

Neem vandaag nog vrijblijvend contact op.

Haal jij alles uit jouw Microsoft 365 business pakket? Ervaar de mogelijkheden van een passend pakket met implementatie en beheer door Justspark.

De mogelijkheden van Microsoft 365.

Microsoft 365 sluit naadloos aan op de nieuwe manier van (hybride) werken, maar het biedt nog veel meer mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan Teams, OneDrive en Sharepoint, maar neem bijvoorbeeld ook Forms, Azure en InTune. Vooral de laatste zijn tools die niet iedereen kent, maar zeker van pas kunnen komen voor jouw organisatie. Hybride werken is immers ‘here to stay’. Het grote voordeel van een abonnement versus het fysiek aanschaffen is niet alleen de laatste updates en upgrades, maar ook gemakkelijk op- en afschalen. Dit kan ieder moment van de dag, 365 dagen per jaar.

Ondanks de vele voordelen en het brede scala aan tools, kan het lastig zijn om te navigeren tussen welk abonnement passend is voor jou. Bij Justspark helpen wij jou hierbij. Met Microsoft 365 kunnen wij exact inspelen op de behoefte van jouw organisatie. Geen enterprise als dat niet nodig is, maar gewoon wat jij nodig hebt. Wil je weten hoe je waar krijgt voor je geld bij de aanschaf van een Microsoft 365 abonnement? Bel ons direct via 088 472 3426.

Het aanschaffen van een Microsoft 365 pakket.

Of je nu een startende ondernemer bent of een reeds gevestigde organisatie, de overstap naar Microsoft 365 vraagt het nodige vooronderzoek om te bepalen wat er allemaal nodig is en wat erbij komt kijken. Belangrijk hierin is het maken van een eerste inventarisatie van de tools en programma’s waar momenteel gebruik van wordt gemaakt. Door dit in kaart te brengen, weet je de basisbehoefte die nodig is voor Microsoft 365. Breng ook je wensen in kaart, zodat de adviseurs van Justspark je gericht kunnen helpen. Bij Justspark zijn wij transparant over de kosten waardoor je niet voor verrassingen komt te staan. Samen met jou bepalen we de licentie die naadloos aansluit op jouw huidige behoeften. We bieden begeleiding bij de implementatie, trainen van medewerkers en ondersteunen in het onderhoud en het op- en afschalen van abonnementen.

Wil jij next-level met Microsoft 365? Er is nog zoveel meer mogelijk en dat biedt perspectief voor de toekomst van jouw organisatie. Denk aan het opzetten van dashboards met behulp van Power Bi, inrichten van processen met behulp van het ERP-systeem of het beheren van klantrelaties middels Microsoft 365 Dynamics. Let’s Excel your business!

Microsoft 365 migratie en implementatie.

Overstappen naar Microsoft 365 ingewikkeld? Maak je geen zorgen! Bij Justspark zorgen wij voor een soepele overgang naar Microsoft 365. We starten met een inventarisatie van de data om ervoor te zorgen dat mappen en bestanden naar de juiste plaats gemigreerd worden. Bij de maatwerk migratie houden wij direct rekening met afdelingen die niet of deels kunnen overstappen van platform en wordt er gekeken naar welke infrastructuur, rollen en rechten toegepast kunnen worden. Als iedereen bekend is met de nieuwe manier van werken, kan iedere werknemer beginnen met deze nieuwe verbeterde manier van werken. Vanuit kantoor, vanuit huis of zelfs vanaf een terras. Met onze ruime ervaring faciliteren wij gemakkelijk jouw implementatie, migratie of communicatie met medewerkers.

Beveiliging van jouw Microsoft 365 pakket.

Elke organisatie beveiligt hun gegevens tegen cyberdreigingen, virussen, gegevensfraude of -verlies. Microsoft 365 heeft zijn eigen standaard beveiliging, maar vaak wordt er een additionele toegevoegd voor extra bescherming. De standaard beveiligingsopties worden deels gefaciliteerd door Microsoft InTune; een platform voor het beheren van mobiele apparaten. Hiermee beveilig je op afstand apps. Denk aan de bedrijfsgegevens in Microsoft Outlook bij diefstal. Ook standaard inlograpporten of het aanmaken van een Multi-factor authenticatie zit inbegrepen bij de standaard beveiligingsopties. Voor organisaties die veel werken met gevoelige gegevens, zich moeten houden aan vereisten zoals een ISO 27001 of actief zijn binnen een bepaalde branche, raden wij geavanceerde beveiligingsopties aan. Bij Justspark beveiligen wij bedrijfsgegevens op een manier die aansluit bij wat jouw organisatie nodig heeft.

Wij hebben de kennis om jou te helpen.

Ben je op zoek naar een IT-partner die jou in normale mensentaal kan helpen bij het ontdekken van de mogelijkheden van Microsoft 365? Die je kan adviseren over het juiste pakket, realiseren van de migratie en implementatie of beveiligen en onderhouden van de tools voor jouw bedrijf? Kom meer InTune met 365.

LinkedIn
YouTube