5MOT: Jouw sleutel tot efficiënte IT-kennis en veilig werken

Deel bericht:

5MOT

5MOT: Jouw sleutel tot efficiënte IT-kennis en veilig werken

Ben je op zoek naar een snel en effectief pad naar IT-vaardigheden en veilig werken in de digitale wereld? Justspark introduceert 5MOT: 5 Minutes Online Training, een trainingsportaal dat de complexiteit van IT-veiligheid en Microsoft 365 omzet in behapbare stappen, toegankelijk voor alle niveaus.

5MOT in een notendop

5MOT, oftewel 5 Minutes Online Training, is Justspark’s antwoord op de groeiende behoefte aan eenvoudige, maar impactvolle IT-training. Het portaal biedt korte, krachtige lessen over IT-veiligheid, waaronder anti-phishing en hacking, naast het versterken van algemene ICT-vaardigheden. De 5-minuten lessen, ondersteund door korte video’s, maken leren snel, gemakkelijk en boeiend.

Microsoft 365 training: een digitale gids

In een wereld waar verschillende werkwijzen systemen kunnen vervuilen, is een juiste werkwijze cruciaal. Het Microsoft 365-trainingsportaal van 5MOT biedt een gestructureerde benadering. Van basiskennis tot geavanceerde toepassingen zoals Power Automate, Azure en SharePoint, worden alle aspecten overzichtelijk behandeld in korte video’s. Een investering in de IT-bagage van je medewerkers om hun horizon te verbreden.

Veilig werken: een stap verder

Naast het aanleren van de juiste werkwijze focust 5MOT op het behoeden van organisaties voor kostbare fouten. Met lessen in AVG-wetgeving, cybersecurity en DIEV 3.0 biedt Justspark praktische trainingen om phishing aanvallen te slim af te zijn en gevoelige bedrijfsinformatie te beschermen. Certificaten zijn beschikbaar voor medewerkers die e-learning cursussen voltooien, waardoor de motivatie wordt verhoogd en waardevolle aanvullingen op het POP worden geboden.

Altijd en overal beschikbaar

Een van de voordelen van 5MOT is de beschikbaarheid op telefoon, tablet en desktop. Microlearning is altijd binnen handbereik, waardoor werknemers zelfs tijdens korte pauzes hun kennis kunnen verrijken. Dit voorkomt verlies van concentratie dat vaak voorkomt bij lange e-learnings of klassikale cursussen.

5MOT voor jouw organisatie

Justspark biedt 5MOT als een laagdrempelig platform, waar werknemers van elk ervaringsniveau kunnen profiteren. Met 500+ up-to-date online video’s in zowel het Nederlands als het Engels, kunnen werknemers hun kennis verbreden op hun eigen tempo. Selecteer trainingen die relevant zijn voor jouw organisatie en geef een vliegende start aan implementaties of optimalisaties van bijvoorbeeld het Microsoft 365 pakket.

Begin vandaag met 5MOT voor jouw organisatie en ontdek de kracht van snelle, effectieve IT-training. Wil je een kijkje nemen in het systeem of heb je vragen over de mogelijkheden? Neem dan contact op of plan een demo. Binnen 5 minuten vertellen we je alles wat je moet weten!

Blijf op de hoogte

Meer updates

LinkedIn
YouTube