Bibliotheekcatalogus Next geïntegreerd in Sparkie.

Deel bericht:

Bibliotheekcatalogus Next geïntegreerd in Sparkie.

Bibliotheekcatalogus Next geïntegreerd in Sparkie.

Sparkie (Temi-robot) is een slimme, mobiele robot die is ontworpen om jouw leven makkelijker te maken. Met zijn geavanceerde technologie en intuïtieve interface biedt Sparkie een breed scala aan functies, waaronder telefoonoproepen, videoconferenties, entertainment en toegang tot informatie. Een van de vele manieren waarop Sparkie uw leven eenvoudiger kan maken, is door de integratie van het bibliotheekcatalogus Next van BiblioNext.

Met de integratie van het bibliotheekcatalogus Next kun jij makkelijk zoeken en toegang krijgen tot boeken, tijdschriften, kranten, en andere bronnen van informatie. Sparkie is namelijk voorzien van een geavanceerd spraaksysteem en OpenAI integratie (bekend van ChatGPT), waardoor jij simpelweg kunt vragen om een specifiek boek, tijdschrift of artikel en Sparkie het voor jou opzoekt en presenteert.

Bibliotheekcatalogus Next

Het integreren van bibliotheekcatalogus Next met Sparkie is eenvoudig en snel, en biedt jou een uitstekende manier om snel en efficiënt informatie te vinden en te bekijken. Zo kun je bijvoorbeeld vragen om een specifiek boek, tijdschrift of artikel en Sparkie zal de beschikbare opties presenteren, waaronder de locatie van het item in de bibliotheek en eventuele beschikbare online versies. In de toekomst gaat het zelfs mogelijk zijn dat Sparkie jou naar de plek navigeert waar het door jouw gevraagde boek staat. Mocht het zo zijn dat een specifiek boek niet aanwezig is, dan zal het in de toekomst ook mogelijk zijn om boeken te reserveren via Sparkie.

De mogelijkheid om snel en eenvoudig informatie te vinden is niet het enige voordeel van de integratie van Next met Sparkie. Sparkie biedt ook een comfortabele en gemakkelijke manier om deze informatie te lezen en te bekijken, dankzij zijn groot scherm en geavanceerde audiosysteem. Je kunt bijvoorbeeld een boek of artikel laten voorlezen door de Sparkie, zodat jij jouw handen vrij hebt om andere dingen te doen terwijl je luistert.

In samenvattend, de integratie van bibliotheekcatalogus Next van BiblioNext met Sparkie is een uitstekende manier om snel en eenvoudig informatie te vinden en te bekijken. Of je nu op zoek bent naar het antwoord op een vraag, op zoek bent naar ontspanning door het lezen van een goed boek, of op zoek bent naar een manier om efficiënt informatie te verzamelen, Sparkie staat klaar om jou te helpen.

Contact

Word nu onderdeel van de toekomst van informatie vergaring en kom langs bij ons op kantoor en ontmoet Sparkie met de integratie van bibliotheekcatalogus Next. Probeer het zelf uit en ervaar de vele voordelen van snelle en eenvoudige toegang tot informatie. Neem vandaag nog contact met ons op en laat je verrassen door de vele mogelijkheden die deze slimme robot jou biedt.

Blijf op de hoogte

Meer updates

LinkedIn
YouTube