De Nieuwe Bibliotheek eerste klant voor Justspark.

Deel bericht:

Justspark - De Nieuwe Bibliotheek

De Nieuwe Bibliotheek eerste klant voor Justspark.

Met de naamsverandering van Graficom naar Justspark maar net achter de rug, mag Justspark haar (eerste) nieuwe klant al verwelkomen. Voor minimaal de komende vier jaar gaan wij De Nieuwe Bibliotheek (Almere) en Bibliotheek Flevomeer voorzien van kantoorautomatisering.

Goran Grcic, eigenaar Justspark: ”We zijn ongelooflijk trots om De Nieuwe Bibliotheek te mogen verwelkomen als (eerste) nieuwe klant van Justspark. Bij Justspark geloven wij dat elk bedrijf de focus moet kunnen leggen op haar eigen kwaliteiten. Daarom ontzorgen wij De Nieuwe Bibliotheek zodat zij zich kunnen focussen op waar zij goed in zijn.”

Annerie Brenninkmeijer, Directeur-bestuurder De Nieuwe Bibliotheek: ”Na een uitgebreide aanbesteding is Justspark als winnaar uit de bus gekomen voor de Flevolandse bibliotheken op kwaliteit, innovatiekracht en kosten. Op naar een goede en vonkelende samenwerking!”

De Nieuwe Bibliotheek

De Nieuwe Bibliotheek ontwikkelt zich steeds meer van boekenuitleenfabriek tot huiskamer van de stad, gericht op ontmoeting en ontwikkeling voor, door en met Almeerders. Door steeds meer uitnodigende faciliteiten, zoals lees-, studie-, en werkplekken en ontmoetingsruimtes per doelgroep te bieden, in combinatie met prikkelende activiteiten en een actuele collectie, wordt de rol van de bibliotheek als huiskamer van de stad versterkt. Beleving en persoonlijke ontwikkeling van kennis en vaardigheden staan centraal.

Justspark

Een ambitieuze en innovatieve IT-club die doet wat ‘ie belooft. Zo doen wij niet aan financiële verrassingen achteraf en blijven we altijd duidelijk en realistisch. Met onze oplossingsgerichte mindset, persoonlijke aanpak en transparante houding vinden wij voor elk technisch probleem een slimme IT-oplossing, gewoon in mensentaal.

Blijf op de hoogte

Meer updates

LinkedIn
YouTube