Justspark heeft het ISO 27001 certificaat ontvangen!

Deel bericht:

ISO 27001

Justspark heeft het ISO 27001 certificaat ontvangen!

Justspark is verheugd om aan te kondigen dat we het ISO 27001-certificaat hebben ontvangen! Dit certificaat is een bevestiging van onze toewijding aan de bescherming van klantgegevens en onze inzet voor de hoogste normen op het gebied van informatiebeveiliging.

Als organisatie begrijpen we hoe belangrijk het is om de gegevens van onze klanten te beschermen en te waarborgen dat vertrouwelijke informatie veilig wordt bewaard. Met de ISO 27001-certificering kunnen onze klanten erop vertrouwen dat we de best mogelijke maatregelen nemen om hun gegevens te beschermen tegen ongeautoriseerde toegang, gebruik of diefstal.

Klanten van Justspark kunnen nu met nog meer vertrouwen en gemoedsrust met ons samenwerken, wetende dat we er alles aan doen om hun gegevens te beschermen. We zijn erg trots op deze prestatie en we zullen blijven streven naar de hoogste normen op het gebied van informatieveiligheid.

Graag willen wij Goran Grcic, Martin Witjens en Maikel van Leeuwaarden bedanken voor hun inzet. Dag in dag uit hebben zij gewerkt aan het verbeteren van onze informatiebeveiliging. Hun harde werk en toewijding hebben ertoe bijgedragen dat we deze certificering hebben ontvangen en we zijn hen daar zeer dankbaar voor.

We willen ook onze dank uitspreken aan Mauro Ardusso van Nieuwhuis Consult en Bart Versluijs van Brand Compliance B.V. die ons hebben ondersteund tijdens het proces om deze certificering te behalen.

Blijf op de hoogte

Meer updates

LinkedIn
YouTube