Werken bij Justspark.
Justspark is een innovatieve en ambitieuze IT-club die de meest betrouwbare IT-partner in zijn segment wil zijn. Bij ons staat aandacht voor de klant en kennis van IT centraal. Heb jij dezelfde drijfveren en wil je werken in een hecht team waarin er ruimte is voor ieders inbreng? Dan hebben we een match!

De werkomgeving.

Bij Justspark willen we dat je je thuis voelt. Eind 2017 verhuisden we naar ons nieuwe hoofdkantoor in Ridderkerk – een fijne werkplek waar je ongestoord aan de slag kunt. In onze toffe kantine is er ook genoeg ruimte voor ontspanning. Ga tijdens de pauze los op de PlayStation of doe een sportief potje airhockey of tafelvoetbal. Een eigen bar met tap en DJ-set maken van elke vrijdagmiddagborrel een feestje. Dus… kom jij werken bij het leukste bedrijf in de IT-sector?

“Wij zorgen voor slimme IT-oplossingen

gewoon in mensentaal”

De academy.

Bij Justspark moedigen we je aan om te blijven groeien. Daarom krijg je bij ons de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen met cursussen, opleidingen en collega’s die je de fijne kneepjes van het vak leren. Een fijne manier om je kennis bij te schaven en uiteindelijk zelf door te groeien binnen onze organisatie. Ook zorgen we ervoor dat je als medewerker altijd de juiste certificeringen hebt. Zo kunnen we elke klant maatwerkoplossingen bieden van de hoogste kwaliteit.
Spreek vandaag nog met HR.
Ben je op zoek naar een uitdagende IT-baan of heb je vragen over een vacature? Wij staan je graag te woord.
Spark je inspiratie.