Justspark voorziet RMI Logistic Services van een maatwerk IaaS-omgeving.

Deel bericht:

RMI - Justspark

Justspark voorziet RMI Logistic Services van een maatwerk IaaS-omgeving.

Justspark, de meest ambitieuze en innovatieve IT-club, heeft met succes een robuuste IaaS-omgeving opgezet voor RMI Logistic Services. Met maximale aandacht voor snelheid, beschikbaarheid, veiligheid en toekomstgerichtheid, biedt Justspark het ideale platform voor RMI’s IT-behoeften.

Samenwerking is de sleutel tot succes, en daarom werkt Justspark nauw samen met het bestaande IT-team van RMI Logistic Services, bestaande uit Marc Hofland en Colin van den Heuvel. Als een hecht team zorgen zij voor alle lokale en overige werkzaamheden, waardoor een naadloze samenwerking ontstaat. Dit is wat teamwork echt betekent!

“We zijn verheugd om met RMI Logistic Services samen te werken en hen te voorzien van een geoptimaliseerde IaaS-omgeving”, aldus Goran Grcic, Managing Director bij Justspark. “Onze focus ligt altijd op het bieden van snelheid, veiligheid en toekomstbestendigheid. Samen met Marc en Colin streven we naar een naadloze, efficiënte en toekomstgerichte IT-omgeving voor RMI.”

“RMI Logistic Services gaat een fantastische samenwerking aan met Justspark. Hun IaaS-omgeving biedt de snelheid en veiligheid die we nodig hebben, en samen zullen wij een sterk team vormen. Wij kijken erg uit naar de toekomstige samenwerking.” – Marc Hofland, Manager ICT bij RMI Logistic Services.

 

R.M.I. Logistic Services

R.M.I. Logistic Services is een Europees bedrijf dat zich bezighoudt met tankcontainer vervoer van vloeistoffen in bulk. In 2 aparte container vloten transporteert R.M.I. chemische en levensmiddelen producten door heel Europa, waarbij ze gebruik maken van de diverse modaliteiten (weg, spoor en zee).

Sinds de oprichting van het bedrijf in 1997 is R.M.I. uitgegroeid tot een bedrijf dat 1.300 tankcontainers exploiteert met behulp van een netwerk van agenten en kantoren. In 2013 is R.M.I. verhuisd naar hun nieuwe kantoor, gevestigd in het centrum van de havenactiviteiten in Rotterdam.

Op dezelfde locatie exploiteert het zusterbedrijf R.B.C. Terminals een multimodale terminal, een one-stop-shop voor de overslag en opslag van beladen containers, inclusief gevaarlijke stoffen. Dit samen met onze andere zusterbedrijven, Cetem Containers, die gespecialiseerd is in het hanteren en opslaan van lege containers, en R.C.C. Container Trading, ons verkoop- en verhuurbedrijf. De groep heeft nu al haar activiteiten gecentraliseerd in de grootste haven van Europa.

 

Justspark | Slimme IT-oplossingen gewoon in mensentaal.

Justspark, de meest ambitieuze en vooruitstrevende IT-club, staat bekend om zijn betrouwbare en transparante aanpak. Met een proactieve benadering op probleemoplossing en persoonlijk contact, biedt Justspark slimme IT-oplossingen in mensentaal.

Bij Justspark begrijpen we de unieke behoeften van uw bedrijf. Met onze oplossingsgerichte mindset bieden we maatwerkoplossingen die aansluiten bij uw technische uitdagingen. Ons deskundige team staat altijd voor u klaar en zorgt ervoor dat uw IT-systemen soepel blijven draaien.

 

Contact

Heeft u vragen of wilt u meer komen te weten hoe wij uw organisatie kunnen helpen? Neem dan contact op met:

Blijf op de hoogte

Meer updates

LinkedIn
YouTube