IT Project Engineer

Deel bericht:

IT Project Engineer

Ben jij een ervaren project-engineer met kennis van M365, Sharepoint, Viva en Intune en durf je verantwoordelijkheid te dragen voor jouw werk en jouw klanten? Woon je in het midden van Nederland (Utrecht – Apeldoorn)? Lees dan snel verder!

Wij zijn Justspark! Wij helpen onze klanten aan een veilige en up-to-date werkomgeving door de inzet van verschillende Microsoft producten. Onze klanten kunnen daardoor uitblinken in wat zij doen. Onze medewerkers kenmerken zich door een mix van kennis, verantwoordelijkheid en daadkracht. We doen gewoon en we zijn betrouwbaar. Als je bij ons wil komen werken, moet je -naast de nodige kennis en ervaring- ook over een gezonde dosis humor beschikken.

Onze projecten pakken we samen met onze klant aan, lekker agile dus. Hierdoor is elke dag anders en kom je veel nieuwe situaties tegen. Daarnaast bieden we je veel opleidingsmogelijkheden en organiseren we intern kennissessies. We vinden het belangrijk dat je jezelf blijft ontwikkelen!

Wij bieden je een uitdagende werkomgeving met veel kansen om te leren en te ontwikkelen. Een auto, laptop en telefoonvergoeding zijn er ook, evenals 25 vrije dagen en een eigen budget voor werkplek-accessoires. Ook voor je natje en je droogje wordt gezorgd: we hebben de lekkerste koffie en dagelijks vers fruit in de kantine. En natuurlijk een groep fantastische collega’s die dagelijks voor elkaar en onze klanten klaar staat!

Enthousiast?

Ben jij enthousiast geworden dan ontvangen we graag jouw cv en een korte motivatie. Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met ons via info@justspark.com of per telefoon op 088 472 3426 en vraag naar Martin Witjens. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Blijf op de hoogte

Meer updates

IT Support Engineer

Ben jij die klant- en servicegerichte IT support Engineer, heb je een probleemoplossende houding, kom je graag bij klanten over de vloer en heb je